06 Νοεμβρίου 2011

Προσοχή Ποδήλατα !


Όι ρε, εβάλαν σας τζαι ποδηλατούθκια ρε χωραϊτούθκια! Μα έ μας έδωκε κανένας αναφορά, να μας πεί κανένα κόμεντ... ε καλά, έν ε καλά; έσhει τόπο τζαι τζυλούν;...Αλόπως έν τα τεστάρετε, είσαστεν ούλλη μέρα μπροστά που τες οθόνες σας... Anyways, μπορείτε να έβρετε όλες τις σχετικές πληροφορίες στη σελίδα της ΔΕΠΛ.

Που τη δική μου εμπειρία σε πόλη του εξωτερικού πιστεύκω ότι μπορεί να δουλέψει η φάση στη Λευκωσία κυρίως λόγο του τζαιρού, του μεγέθους τζαι της μορφολογίας της πόλης. Το κυριόττερο πρόβλημα που επαρατήρησα, εχτός που τον τζαιρό, είναι τα ανήφορα τζαι τα κατήφορα... Έτσι στα σημεία ενοικίασης πριν που κατήφορο έ βρίσκεις ποτέ ποδήλατο τζαι στα σημεία μετά που το κατήφορο (δηλαδή με άλλα λόγια πριν που το ανήφορο), έν έσhει τόπο να το βάλεις πίσω το ποδήλατο σου. Το πιο θετικό της ιστορίας εν ότι, για να ενθαρίνουν το κόσμο να χρησιμοποιεί το σύστημα, σιγά σιγά εκάμαν λωρίδες για ποδήλατο σε ούλλους τους δρόμους.

Πάντως μεταξύ μας εν πολλά μεγάλο ρίσκο εκ μέρους των δημάρχων τούτο το πράμα ... μήκακο γίνει κανέναν ατύχημα, να φύει κανένας τροχός ας πούμε ή να χαλάσουν τα στόπερ κανενού, έν τζαι να φταίξουν οι αρμόδιοι ελεγκτές του συστήματος, ε να φταίξουν οι δημάρχοι!! -"Δολοφόνοι... επιάσαν τζαι βάλαν κινητές πόμπες μες τους δρόμους της χώρας! Να παραιτηθούν!!"

Όσο περνά ο τζαιρός τζαι πιάνουμε απόσταση που τα γεγονότα που ακολούθησαν της τραγωδίας στο Μαρί τόσο τα πράματα φαίνουνται πιο ξεκάθαρα...τζαι ταυτόχρονα π-α-ρ-ά-λ-ο-γ-α. Εδουλέψαν μας κανονικότητα τζαι οι τηλεοράσεις τζαι οι “αντικειμενικές” εφημερίδες. Τζαι τωρά τι να πεις.. Σίουρα η κριτική των μμε τζαι των πολιτικών εν καλά να γίνεται για να μαθαίνουμε που τα παθήματα. Την κριτική μας ως πολίτες όμως ποιος ε να την κάμει ;

Προτείνω, αν μη τι άλλο στα χωραϊτούθκια, να πιαν που ένα ποδήλατο τζαι να φακκούν γυρούς της χώρας κάμνοντας την αυτοκριτική τους...
Άτε τζαι καλές βροσhές!!
Ανάκατος 

2 σχόλια:

  1. Άκουσα ότι φταίει τζιαι ο νέος υπουργός υγείας που είχεν ανώμαλον γιατρόν που ετζιοίμηζεν τες γεναίτζιες να τες παρενοχλεί. Τζιαι όπως τον υπουργόν διορίζει τον ο Πρόεδρος, πολιτικοί προσέγγισαν τα θύματα της σεξουαλικής παρενόχλησης να αιτηθούν την παραίτησην του ανίκανου τζιαι άτολμου χωρκάτη προέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις απόλυτο δίκαιο τα μμε έπαιξαν και παίζουν ακόμα μαζί μας. Είναι αλήθεια ακόμα οτι αν μή τι άλλο το συγκεκριμένο γεγονός μας βοήθησε να ωριμάσουμε ως πολίτες. Προσοπικά η διαπιστωση μου είναι οτι το πολιτικό παιγνίδι μπαίνει πλέον σε άλλη εποχή και παίζεται με πολύ διαφορετικούς κανόνες και νόρμες.
    Όσο για τα ποδήλατα, τα είδα αλλά δεν τα τεσταρα όπως λες για να πω περισσότερα. Εμφανισιακά μου αρέσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή