14 Φεβρουαρίου 2012

Εκδήλωση – συζήτηση για την καπιταλιστική οικονομική κρίση και παρουσίαση του βιβλίου του Ν. Μπογιόπουλου «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε»

Λαμβάνοντας υπόψη πως διάγουμε τη μεγαλύτερη κρίση του καπιταλισμού και πως η κατάσταση στην κυπριακή πραγματικότητα και διεθνώς απασχολεί ιδιαίτερα το φοιτητικό κίνημα και την κοινωνία ευρύτερα, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση μιας εκδήλωσης – συζήτησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το θέμα της συζήτησης θα είναι η παγκόσμια οικονομική κρίση και παρουσίαση του βιβλίου του Ν. Μπογιόπουλου. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών στο Αμφιθέατρο Β108, Κτήριο Αν. Λεβέντη, Πανεπιστημιούπολη - Παν. Κύπρου, αύριο Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στις 19:30 η ώρα. Στο πάνελ της συζήτησης θα φιλοξενηθούν ο Νίκος Μπογιόπουλος, συγγραφέας του βιβλίου – δημοσιογράφος και ο Σταύρος Ευαγόρου, υπεύθυνος του Γραφείου Οικονομικών Μελετών της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ. 

Την παρουσίαση του βιβλίου «Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε» θα κάνει ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Χρίστος Χριστοφίδης. 

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Μιχάλης Μιχαήλ, δημοσιογράφος του Άστρα 92,8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου